SONSUZLUĞUM VEYA YANLIZLIĞIM MI DESEM

SONSUZLUĞUM VEYA YANLIZLIĞIM MI DESEM

Posted  578 Views updated 1 year ago

Bir sene daha bitiyor ve düşünüyorum da ömrümüz den günler aylar ve yıllar çabucak bir çırpıda uçuyor, arkamıza bile bakamıyoruz artık hatıralar puslu karanlık ve loş.  

Film gibi beynimizde bazı sahneleri montaj yapıyormuş gibi o anları hatırlıyor ve tebessümle veya hüzünle hatırlıyoruz zaman zaman, anıları yapboz misali parça parça düşünüyoruz veya.

Geçmiş günler yaşanmışlıklar her ne kadar acı dolu geçmiş bile olsa eski günler eski yıllar özlemle hatırladığımız o anlar, evet bunlar her daim eski olan anılar oluyor önümüze bakamıyoruz bazı zamanlar.

Biliyorum gelecek konusunda umutlu olanlar, delidolu genç olanlar ve önünde daha çok zamanı olanlar için bunlar biraz boş geliyor, yaşayacak çok zamanı ve güçlü olduğu birkaç sebepleri (baba parası ve paraya para demeyen) olanlar için hiç düşünmeden dolu bir şekilde yaşayabilir, nede olsa zaman onlar için yeni başlıyor hayatlarının baharı yeni başlıyor ve geçmişi düşünmeden yaşıyorlar umarsızca.

Zamanı harcamış olanlar ve umutsuz olanlar gelecek konusunda daha tam olarak istediğini başaramayanlar zaman konusunda sürekli olarak keşke diyenler ise kara kara düşünüyor doğal olarak.

Başarılı olan ve daha birçok projeleri olan ve tükenmeden üreten nadir kişilikler saniyeleri dakikaları kıymetli olanlar bizlere eserler kazandırıyor hiç durmadan, onlar bile zaman konusunda bazen keşke diyebiliyor.

Zaman hızlı ve bu dünyada inanın çok önemli, en kötüsü boşa harcanmış bir hayat olduğu zamandır zaten.

Bazen yaşarken tanıştığın kişi veya kişilerle geçirdiğin anlar anılar olabilir mesela, yanlış yerde yanlış zamanda bulunduğun ve mantıksız olduğun o anlar olabildiği gibi kendine sonrasında kızdığın ve ben bunu nasıl ve neden yaptım dediğin düşüncelere dalarsın ve derinliklerde boğulursun….

Kader diyerek kendine ne kadar rahatlatmaya çalıştırsan bile ne kadar gayret etsen de işin içinden çıkamadığın o ağır psikoloji ve dökmüş olduğun göz yaşları, ömründen harcadığın o değerli anların her bir saniyesi yıl misali ve ömründen sanki çok çalmış gibi avare olduğun melankolik haller ve tükenmişlik.

Seneler geçmiş bile olsa o keşke demelerin hiçbir zaman bitmediği gibi bazen derin rüya âlemlerinde gördüğünde bile içinden silemediğin silmiş olsan bile neden diye düşündüğün zamanların hiç mi olmuyor? Elbet bunlar sadece sana olmadığı gibi başkalarına da oluyor!

Hayat diyoruz zaten her ne kadarda nefret edersen et zamanında değer verdiğin şu anda vermesen bile hatıralar derman olmadığı gibi ‘’Zamanla unutulur’’ Kim neden niçin söylemiş bilmem ama unutulacak kişiler ayrı unutulamayacak kişiler çok ayrı.

Derin konular yazdım farkındayım evet, bu aralar tuhaf ve ruhumuzun derin düşüncelerini beynimizde kalan kırıntılar yaşanmışlıklar….

Çok değerli Bilge sebep oldu sürekli geçmiş günler ve anıları konuştuğumuz için geçmiş penceresini araladık beraber, acı dolu geçen ve kaybettiğimiz dostlar gibi hayatımızda olan bitenleri tekrar tekrar yaşadığımız gibi kendi yaşamımı sorgular oldum, acı hüzün ve mutluluk hiç fark etmediği gibi o eski günler artık geride kaldı.

Ama en acısı kaybettiğimiz değerler daha çok yapacak işleri vardı ünlü olsun ünsüz olsun zaman onlar için bitti…

Onlarla birlikte geçirdiğim zamanlar birlikte olduğumuz o anlar ve projeler işte bunları düşünmek ve devamının olmadığı çıkmamış projeler üzüyor bizleri…

Keşke diyoruz evet! Sizi anlayan sizi sevenler hep yanınızda olsa! Bu bir aşk bile olsa….  


Your reaction?

0
LOL
1
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments