ALLAH HERKESE ACİL ŞİFALAR VERSİN

ALLAH HERKESE ACİL ŞİFALAR VERSİN

Posted  367 Views updated 4 months ago

Yoğun bir iş temposu içinde olmak bir yana evin içinde çalışmak inanın bambaşka! Sistemsel takip ve raporlama denetleme yaptığım için. Her günüm bir düzen içinde başlıyor iş ve ev işleri bir rutin içinde, Bazı zamanlar dışarda da işlerim olduğu için onu bile zamanına göre planlıyor ona göre dışarı çıkıyorum! Masa başı çalışanı gibide bir zaman çizelgem yok nede olsa masa başı özel ‘’Home ofis’’ çalışanı olduğum için istediğim saatte başlıyorum işime.

Ama merak etmeyin sabah erkenden kalkıyorum o kadar da rahat değilim başkaları gibi!

Canım babam salı günü 12.12.2023 tarihinde aniden fenalaştı bazen kendime kızıyorum oysa hep bazı şeyleri yoğun hissediyorum kafamda deli düşünceler kaplıyor o günde raporları yazarken duyduğum ayak sürmesinde de içime kötü bir his kaplamadı değil! Neyse konuyu fazla burada yazmayacağım! Saat 14:30 gibi yine alışveriş yapmak için salona geldim babam yerde oturuyor hayırdır baba alt çekmecede bir şey mi alacaksın? Diye sordum elinde de sigara paketi var! Babam elini uzatıyor kaldır beni diye ama kalkması çok zor geldi sol ayağına kramp girdi sandım oturduğu yerden yine düştü koltuğa aldım yine dengesini kaybediyor içim içimi yiyor resmen kötü düşünme Tarkan ayağına kramp girdi diye düşünmeye devam ediyorum! Tam dışarı çıkacağım Allah’ın hakkı 3 der gibi koltuktan düştüğünü duydum ama elinde o sigara nedense duruyor diğerlerini istiyor hızlıca su ve ekmeği almaya çalıştım içimde deli sorular! Babamın bu arada hastane geçmişi hiç yoktur yaşım 52 hastaneye değil kontrollere istemeden kimse sokamaz rahmetli annem bir tanem için girmişliği var sadece! Hiç bir güç onu oraya değil sokmayı ilaç yazdırmak için bile gitmez sağlık ocağı ve benzerlerine ‘’Ama aşı için koşa koşa gitti’ ’Ailede sanırım tek deli benim tek ona inat ettim ama sevdiğim ve değer verdiğim birine söz verdiğim için oldum’ ’Söz ağızdan bir kere çıkar’’!

İstemeyerek oldum zaten o lanet olası aşıyı! Ben aşı oldum kalktı ya bir anda! İyi bir meret olsa devam ederdi! Neyse konu komplo teorileri değil ‘’Babam’’ Eve vardım ve son resim bu sefer daha kötü hemen ablamı aradım eniştemle konuştuk sakin bir halim var panik yapmıyorum bu gibi durumlarda inanın kendinizi o duruma koymak zorundasınız! Ambulans için 112 aradım ve hastaneye geldik sol taraf bu arada artık hiç iyi değil kısmi felç pıhtı yüzünden bir sürü işlemler yapıldı dediğim gibi uzun uzuna yazmayacağım bu konuyu!

 Yanımda olan bana telefonla tam destek olan çok sevgili yöneticim Altan Yıldırım arkadaşlarım ailem beni telefonla sürekli arayan ve umut veren çok uzaklardan dünyanın diğer kısımdan desek daha doğru bir tabir olur, abi var mı bir istediğin? Manevi maddi sürekli konuştuğum olmayan kardeşim Ulaş Hoşgör, Zafer Partisi Eyüp Sultan İlçe başkanım Ali Aydın ve grub içinde yönetim kurulu değerli çalışma arkadaşlarım.

Çocukluk arkadaşım Metin Berberoğlu ve ailesi ismini tek tek yazmadığım nice güzel ailem arkadaşlarım komşularım iyi ki varsınız.

Babam daha iyi olacak daha güçlü olacak dualarınız hep benimle çok teşekkür ederim herkese…

Bu arada haber vermediğim çok kişi eminim bana çok kızacak farkındayım! Ama sizlerde üzülmeyin istediğim! Sonra haber verecektim zaten ‘’Sizleri de çok seviyorum bunu bilin yeter’’

 

‘’İÇİMİZDE HERDAİM SİZ VARSINIZ ZATEN KALBİM HER ZAMAN SİZİNLE’’

Image

Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments