TEKNOLOJİ VE BENDENİZ ‘’GERÇEK BİR SERÜVEN’’

TEKNOLOJİ VE BENDENİZ ‘’ GERÇEK BİR SERÜVEN’’

Posted  730 Views updated 1 year ago

Normal olarak gösteriş yapmamak için aldığım yeni ürünleri, gizli saklı kullanır kimsenin ellemesini istemem! Bu ilk öncellikle hassas olduğum bir konudur temiz kullandığım gibi aynı zamanda gözüm gibi bakarım en ufacık bir sorunda üzülürüm!

İster buna alışkanlık isterse manyaklık derecesinde bir durum diyebilirsiniz ki, harbi öyleyim huylu huyundan vazgeçemez…

Burada şimdi yazmak hiç hoş olmayacak ama yazmadan duramam!

Teknolojik ürünler konusunda A-Z’ye her bir inceliği bildiğim gibi! Bildiğim halde karşı taraftan destek almam gerekiyorsa uzman kişilere danışırım ve karşı tarafın dedikleri inanın komik ve gülünç bile gelse harfi harfine uygulamaya özen gösteririm ama nafile ‘’Burada yapılmışı var’’ aklıma geldi bu sözü biraz gülelim….

2 sim kart aktif kullanan ben şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığım gibi son model olan bir cihaz olan 2 sim kartlı cihazda şimdi neden sorun yaşıyorum?

Çözüm aç-kapa yapmak değil veya aç-kapa işlemleri sırasında seçili olan sim 1 aç-kapa arama mesaj ve veriyi sim 1 olarak tekrardan tanımlamak her seferinde en komiği wi-fi arama aç-kapa hiç değil bunlar otomatik ayarda ne seçiliyse o şekilde kalır ve kişiye ulaşmak problemsiz olur! Allah’tan diğer iletişim uygulamaları var ki kişiler bana rahat rahat ulaşıyor!

Severek isteyerek aldığım bu cihaz bu sıkıntıları yapıyorken bendeniz diğer müşteriler gibi kötü olmamaya çalışıyorum özenle ve iyi bir üslup ile konuşuyorum….

Bakın görün ki ne kadar naif ve hassas ‘’Burada asla kendimi övmüyorum’’ ama dışardan kesinlikle bana öyle derler….

Ama sinirlendiğimde kimseyi takmam ve gerekirse patronum olsun hiç aldırmam yerin dibine sokarım rezil ederim ‘’Bağırmalarımı az çok bilen kişiler mevcut’’ korktukları için zaten bir daha karşı karşıya gelmeyiz.

Zamanında asla bırakmam dediğim ve numara taşıma gibi olayları dahi yapmayan ben o lider operatörü en ufacık bir hatası yüzünden terk ettim ‘’Aslında o hata çok büyük bir ayıp’’ ve suçlu olan bizzat kendileri ve bu yüzden pişmanlık duyuyorum aslında…

O an mahkemeye versem çok güzel para kazanırım ve bu suçu iki defa yaptıkları için o şansı o gün kararımı vermem gerekiyordu! Diğer operatörü o an ve o tarihten başlamalıydı…

Çok daha sonrası zaten iyi ki seçtim kafam rahat ve huzurlu…

Kısa ve öz aslında hakkınız olan size göre %100 doğru olduğunuz ne varsa emin adımlarla yürüyün kokmadan…

Burada onları bilerek yazmıyorum! Çünkü adını söylememek adına kendime saklıyorum, aldığım ürüne gelince ’’Türkiye’de sevilen bir marka’’ benimde senelerce severek kullandığım bir marka ama şikâyet sitelerine oraya buraya yazmak değil mesele! Müşteri konu hakkında detaylı açıklama yapıyor daha ne istiyorsunuz? Rica ederim daha uzman ve teknik kişilerle ve gerekirse ürün konusunda tam bir analiz yapacak kişilerle görüşmek isterim….

Çünkü karşınızda bu işi senelerce yapmış, işin içinde olan biri var! Dediğim gibi bakmak için değil, anlamak ve doğru olanı bilen kişilerle görüşmek her zaman değerinizi artılara çıkarır, bunu bu şekilde yazmak istemezdim ama bu yazı size gelsin ki ‘’Dünya üstünde yaşayan insanlar var’’ ama kim nedir kimlerle işi yapar bunu bilmek zordur!

Teknoloji içinde bir ufacık kıvılcım kâfi olur, bir anda ters köşe olursunuz!

Son söz olarak şunu söylemek istiyorum sizi seven sayan kişiler değil mesele, konu her bir küçük hata büyük bir sorunda değil zaten…

Önemli olan müşteri bir bilgi almak istediğinde net ve açık şekilde detaylı analiz vermek bir amaç olmalı…

Bu şekilde çok daha iyi sevilir ve yücelirsiniz benden söylemesi….


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments