QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Verecek!

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Verecek!

Posted  274 Views updated 11 months ago

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Verecek!

QNB Finansbank borçlarını ödemekte güçlük çekenler için borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. QNB Finansbank borç transferi projesiyle borçlar tek bir yere toplanıp kolaylıkla ödenebilecek.
 

Günümüzde birçok vatandaş farklı bankalar çektiği kredilerden ya da farklı kredi/kredi kartı borçlarından dolayı önünü görmekte güçlük yaşıyor. Ödeme tarihlerinin farklı günlerde olması, sürekl bir nakit ihtiyacı oluşturarak borçların ödenmesini sekteye uğratabiliyor. Tam da bu noktada devreye borç kapatma kredileri ya da diğer adıyla borç transfer kredileri giriyor. Borç kapatma kredileri ile borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabiliyor, mevcut ödeme limitinizi düşürerek daha uzun vadelerde ödeme imkanına sahip oluyorsunuz. QNB Finansbank da bu doğrultu da borçların arasında kaybolmamak adına borç kapatma kredisini duyurdu. Peki, QNB Finansbank ne kadar borç kapatma kredisi veriyor, şartlar neler?

QNB Finansbank Borçları Kapatıyor 2023

Ödeme tarihlerindeki dalgalanma farklı bankalardan alınan krediler vatandaşlar deyim yerindeyse belini büküyor. Birçok banka borç kapatma kredisi vermeye başlarken, QNB Finansbank 2023 yılından itibaren borç kapatma kredileri ve diğer kampanyalarında düşük faiz seçenekleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere QNB Finansbank faizsiz nakit avansın yanında, esnafa 20 bin TL faizsiz kredi ve yeni müşterilere özel 50.000 TL %1.49 faiz ile kredi vermişti. Banka memurlara, maaş müşterilerine ve emeklileri de özel kredi paketleri açıklamıştı.

Eğer farklı bankalardaki borçlarınızı QNB Finansbank ile kapatmak istiyorsanız üstelik bankanın müşterisi değilseniz, düşük faizli borç transfer kredisi kullanabilirsiniz. Bankanın müşterisiyseniz de mevcut kampanyadan yararlanabilmektesiniz.

Örnek Hesaplama;

Toplam: 50.000 TL

Aylık Taksit: 2.741,88 TL

Toplam Geri Ödeme Tutarı: 65.805,05 TL

Aylık Faiz Oranı: %1,86

QNB Finansbank Borç Transferi Şartları

QNB Finansbank borç transferi kredisinde bazı koşullara da yer vermiştir. Farklı bankalardaki kredi borcunuzun tamamını kredi kartı borcunuzun ise bir kısmını bu krediyle kapatabilirsiniz. Bankalara yapılacak EFT işlemi sonraki iş gününde tamamlanır. Konut Kredileri, Ek Hesap ve QNB Finansbank borçlarınız Borç Kapatma Kredisi kapsamında değildir.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Başvuru

Bank başvuruların nasıl yapılacağına dair ayrıntıları paylaştı. Ön başvurunuzu QNB Finansbank şubelerine giderek yapabiliyorsunuz. Yapılan incelemeler sonucunda ön başvurunuz olumlu sonuçlanırsa, kesin başvuruyu yapabileceksiniz.

Lazım olan belgeler;

Nüfus cüzdanı

İkametgah

Gelir Belgesi

Bu işlemleri tamamlamanızın ardından borç kapatma krediniz ile mevcut borçlarınızı uzun vadelere yayabilir, daha düşük tutarlarda kredi ödemenizi tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.

 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments