Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

KILIÇDAROĞLU: 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

Posted  413 Views updated 12 months ago

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için geri sayım sürüyor. Genel seçimlere kısa bir kala Cumhurbaşkanı adayları mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda Millet İttifakı 6 Mayıs Cumartesi günü tam kadro olarak İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda miting düzenledi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nda konuşma yaptığı Maltepe mitingine kaç kişi katıldığı merak konusu oldu. İşte 6 Mayıs Cumartesi İstanbul Maltepe mitinginde liderler tarafından yapılan açıklamalar ve öne çıkanlar...
Millet İttifakı'nın büyük İstanbul mitingi sona erdi. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakı liderleri ve İstanbul ile Ankara büyükşehir belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleşen İstanbul Maltepe mitingine katılım sayısı gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, "Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? Millet İttifakı Maltepe mitinginde kaç kişi var?" İşte detaylar...

MİLLET İTTİFAKI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingine kaç kişi katıldığı henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan açıklama geldiğinde haberimizden öğrenebilirsiniz.
 

MALTEPE MİTİNGİ'NDE NELER YAŞANDI?

Millet İttifakı liderleri; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katıldı.

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda saat 17.30'da başlayan miting için giriş noktalarında güvenlik önlemleri alındı. Mitinge gelenler, polisin güvenlik noktalarındaki kontrollerin ardından içeriye girdi.

LİDERLER SAHNEDE

 KILIÇDAROĞLU: 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

"Birlikte mücadele ettiğimiz zaman Türkiye'nin çözülmeyecek sorunu yoktur. Az önce genel başkanlarımızı, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarımızı dinlediniz. Ortak akılla yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti bir kişiye teslim etmeyeceğiz. Beraber ve birlikte yöneteceğiz. Akılla, bilgiyle yöneteceğiz. Birikimle yöneteceğiz, ahlakla, erdemle yöneteceğiz. Bu ülkeyi sözüm söz baharı getireceğim baharı, huzuru getireceğim huzuru, herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Benim saray merakım yok, 6 liderin de saray merakı yok. Sizler gibi yaşıyorum. Sizler gibi yaşamaktan da onur duyuyorum. Allah nasip eder sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı konutuna oturduğumda yerimiz Çankaya olacak. Söz verdim, en geç 2 yıl içerisinde bütün Suriyeli, Afganlı kardeşlerimizi ülkelerine uğurlayacağız. Staj ve çıraklık meraklanmayın, gayet iyi biliyorum, çözeceğim. Çalıştınız, kazandınız, prim yatırmadılar. Her hakkı teslim edeceğim. Her hukuku uygulayacağız. Benim Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var. Onları bilmenizi isterim. Birincisi 5'li Çeteler. Yuh çekmeyin, sandığa gidip oy kullanın. Yuh çekmek kolayı, zor olanı sandığa gitmek. Sandığa giderken bir arkadaşını beraber getirmek. Cumhur İttifakı'na geçen seçimlerde oy veren birisini ikna edeceksiniz. O zaman gerçek anlamda her bir birey görevini yapmış olacak. Yüzbinlerden söz aldım. 5'li çetelerin yurt dışına paraları nerelere getirdiklerini biliyorum. Amerika'da gökdelenler yaptığını biliyorum. Muhammed Ali Clay'ın çiftliğini nasıl satın aldıklarını biliyorum. Tamamını ama tamamını son centine kadar alıp getireceğim, bu millete vereceğim. Sadece bir işlemden 1 milyarın nasıl götürüldüğünü Meral hanım söyledi. Onların tamamını kuruşu kuruşuna getireceğim ve size vereceğim. Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem. Onlar diyorlar mı, kul hakkı yemeyeceğiz diye. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim. Beni hiç sevmeyen ikinci grup uyuşturucu baronları. Söz veriyorum kökünü kazıyacağım. Uyuşturucu baronlarına da bir şeydiyemiyorlar. Neredeyse kucaklaşacaklar. Bu ülkeyi aydınlığa çıkaracağız. Bu ülkeye baharı, huzuru getireceğim. Asla ayrımcılık yapmayacağız. 85 milyonu kucaklayacağız. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım, hizmet edeceğim. Hiçbir ayrım yapmayacağım.


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

  • Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?
  • Haber Tiwi