Meral Akşener'den Erdoğan'a "sürtük" cevabı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup konuşmasında "çürük , sürtük" ifadelerine tepki gösterdi.

Posted  1,564 Views updated 2 years ago

Sayın Akşener, grup konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki olarak.

"Aziz milletim. Bir sandıklık siyasi ömrü kalanların acınası çırpınışlarına, kaçınılmaz sonlarını görenlerin hezeyanlarına, koltuğunu korumak için tüm değerlerini kaybedenlerin hakaretlerinemaruz kaldığımız bir haftayı daha geride bıraktık." 

"İktidar mensupları sebep oldukları krizler derinleştikçe, beceriksizlikleri gün gibi meydana döküldükçe, söyleyecek yalanları, anlatacak masalları, üretecek bahaneleri kalmadıkça; artık pis dillerini, öfkelerini, nefretlerini açık etmekten çekinmiyorlar."

"Millete hesap vereceğine milletten hesap soran, vatandaşının taleplerini dinleyeceğine kendi taleplerini vatandaşa dayatan, insanın hakkını koruyacağına hak yiyeni savunan, kirli bir zihniyetle karşı karşıyayız."

"Sayın Erdoğan ve arkadaşları sayesinde; artık her yeni güne bugün acaba ne olduk diye uyanıyoruz. Bugün acaba hangi hakarete maruz kaldık diye meraklanıyoruz. Bugün acaba hangi konuda suçlandık diye merak ediyoruz. Çünkü Sayın Erdoğan milletimize yönelttiği hakaretler yelpazesini her geçen gün daha da çirkinleştirerek genişletmeye devam ediyor."

"Tarihin her döneminde Aziz olan Büyük Türk Milleti. Ak Parti iktidarı nezninde birgün hain oluyor, birgün terörist oluyor. Birgün nankör oluyor. Birgün şükürsüz oluyor. Birgün vicdansız oluyor. Birgün cibiliyetsiz oluyor. Nitekim geçtiğimiz haftada hiç utanmadan, sıkılmadan zerre duraksamadan, bu Aziz Millete "çürük ve sürtük" dendi.

"Bu hakareti denize dökülüşünü unutamayan bir Yunanlı etmedi.
Bu hakareti geçmiş yenilgisinin karın ağrısını taşıyan bir İngilizde etmedi.
Bu hakareti travmalarını atlatamayan bir Fransızda etmedi
Bu hakareti bu ülkenin Cumhurbaşkanı etti. Cumhurbaşkanı yazıklar olsun."

"Bak Sayın Erdoğan sen bu ülkenin Cumhurbaşkanı seçildiğinde bir yemin ettin. Neydi o yemin hatırlıyormusun."

"Üstelik bu yemini büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda namusun ve şerefin üzerine ettin. Hani nerede senin yeminin, hani nerede milletin huzuru ve refahı, hani nerede hürriyet, nerede insan hakları, nerede adalet, nerede Atatürk ilke ve inkılapları. Sen yeminini bozdun Sayın Erdoğan. Yeminini bozdun."

ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'den Erdoğan'a "sürtük" cevabı


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments