KESİNLİKLE BENDE

KESİNLİKLE BENDE

Posted  1,778 Views updated 2 years ago

Bazı zamanlar hiçbir şey yapmamak ister insanoğlu nedendir bilinmez…

Ruh halimizden mi? Yoksa farklı nedenlerden mi? Asla açıklaması olmayan sözler misali dışa vuramayız nedenlerini.

Soranlara sadece boş boş oturmak istiyorum deriz gayet açıklayıcı bir söz olur ama kendimiz bilmediğimiz gibi karşı tarafa üstün körü söylemiş oluruz, bırak karşı taraf ne olduğunu çözsün.

Boş oturanın canı sıkıldığı gibi çalışanlarında canı sıkılıyor aslında hepimizin canı burnunda nedenleri ne kadar bilinse de hepimiz bu dünyada yaşamaya çalışıyoruz sürekli olarak boğuşmak dertlerle savaşmak sevimsiz şeylere rastlamak yine savaşmak kısacası sürekli bir amaç uğruna hayat uğruna savaşıyoruz kısaca yoruluyoruz doğal olarak üzülüyoruz.

Boş oturanlar bile beyninde düşüncelerle aynı şekilde yaşamak için savaşıyoruz düşünceler rahat vermiyor acaba olacak mı diye diye….

Anlayacağınız değişen hiçbir şey yok hepimiz aynı savaşta olduğumuz için yapılacak tek bir şey var hadi hep birlikte boş boş oturmaya devam edelim birlik olalım bakarsınız her şey güzel olur.

Birde artık bazı değişiklikler yapalım hep deriz ya ben hariç! 2 kere 2! bu sözü artık kullanmayın bir kerecik de olsa 6 kere 6 diyerek başlayın güne….

 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments