KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMEK; BEN BİLİRİMCİ KİŞİLİK

KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMEK; BEN BİLİRİMCİ KİŞİLİK

Posted  449 Views updated 1 year ago

Hayatında hiçbir başarısı olmamış, hiçbir yolun sonuna ulaşmamış, bir arpa boyu yol almadığı gibi! Ben bunu bilirimci kişiler her yerde mevcut.

Onlar zaten bilme konusunda aşırı derecede uzman sadece kendileri biliyormuş gibi konuşmazlar m; Toz kondurmazlar aslında farkında değiller! Bilenler sustuğu için, bilenler dinliyor içinden gülüyor gözlerine bakıyor hadi oradan diyor, düşüncesinde kendine değer verdiği için seni bozmuyor rezil etmiyor!

Büyük bir adam edasıyla her yerde görürsünüz işini çok iyi yaptığını sandığı için, çok konuşur aynı zamanda her şeyle ilgili projeleri fikirleri vardır aslında hepsini başkalarından duymuş kendi düşüncesiymiş gibi bizlere lanse ediyordur! ‘’Her zaman yanılabilecek olduğunu ve özgüvenin tanımını tam olarak anlayamamış kişilikçilerden biridir’’ Bu tarz kişilere bir şey kesinlikle anlatılmadığı gibi zaten dinlemeyi asla bilmezler tahammülleri yoktur! Başka görüşleri dinlemezler nedeni ben bilirimci olması yüzünden.

Ne kadar donanımlı olursanız olun uzmanlığınız eğitiminiz vesaire hepsi boş bilmediği konuda bile iddialaşır antipatik bir kişilik sevilmediğini bile bile herkesin onu taktir ettiğini çok sevdiğini söyler….

Bu kişilerin aynı zamanda dedikoducu ekibi olur gruplaşmalara dahil ettiği kişiliksiz varlıklar laf taşır süsler ona iletir, en yakın arkadaşlıkları anında sonlandırsınlar bir daha görüşmesinler diye herkesin arkasından konuşur size ayrı ona ayrı bir lafı mutlaka vardır.

Düşünsenize 100 kişi mutlu bir savaşa giriyorsunuz, savaşı kazanıyorsunuz 100 kişiden 98 bir anda ayrılmış yanınızda olmadığı gibi ben başardım edasıyla çevrede hava atmak! Neyin havası neyin başarısı…

Her şeyi boş verin bu tarz insanlarla değil konuşmak ‘’Deveye hendek atlatmak’’ çok daha kolay; Uzun bir şekilde yazmak isterim ama daha fazla dayanamıyorum bu tarz insanlarla her gün mutlaka sizlerde karşılaşıyorsunuz, artık orada olmasanız bile sağdan soldan duyumlar elbette alıyorsunuz! Onu konuşmak size şu şekilde acı veriyor biz bu kişiliksiz kişiye nasıl inandık yüzünü neden o vakit görmedik, elbette bazı şeyleri biliyor tahmin ediyorduk ama yok bu kadarda olmaz diye kendimize kızıyorduk meğer çok haklıymışım…

Tek sevindiğim şey güzel dostluklar elde ettim ve onların arasında birisi var ki her daim konuşur dertleşiriz ve o ateşi o savaşı söndürmeyen asil ve inancı sönmeyen insanlara yol gösteren toplayan ve doğrularından asla vazgeçmeyen!

Ben çok farklı bir ortamda bile olsam asla fark etmez, sonuç olarak hepimizin derdi bir amacı bir güzel şeyler faydalı şeyler kazandırmak ister siyasi olsun isterse bambaşka şeyler olsun…

Herkesin mutlaka fikirleri vardır sosyal bir toplum olduğumuz için el ele vermek zorundayız;

Bizlerin görevi zaten bu olmalı savaşmadan kardeşçe geçinmek birbirimize her daim birleştirici güç vermeliyiz.

Sözün özüne gelirsek ‘’NARSİST’’ Kişilik bozukluğu olan kişilerden uzak olmak ve yeni bir yerde başka insanların arasında olmak için çabalamak dost çevreleri kazanmak için uğraşmak gerekiyorsa bu yoldan vazgeçmeden devam etmek lazım.

Diğer yerde kalan dostlarınız sizin ateşinizi zaten mutlaka devam ediyorlardır


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments