Helium (HNT) ve JasmyCoin (JASMY) Delist Oluyor

Helium (HNT) ve JasmyCoin (JASMY) Delist Oluyor

Posted  260 Views updated 11 months ago

Helium (HNT) ve JasmyCoin (JASMY) Delist Oluyor

Helium (HNT) ve JasmyCoin (JASMY) Delist Oluyor

Binance kripto para borsasının ABD kolu BinanceUS, popüler iki altcoini yakın zamanda delist edeceğini duyurdu.

Önde gelen kripto para borsası olan BinanceUS, Helium (HNT) ve JasmyCoin’i (JASMY) delist edeceğini duyurdu. Borsa, açıklamasında varlıkların artık beklenen standartları karşılamadığına dikkat çekti. Bu sebeple popüler altcoinlerin platformdan delist olacağını ekledi. Bir kripto para artık standartları karşılamıyorsa veya piyasa/düzenleyici koşullarda değişiklikler varsa, borsalar bu tarz kararlar verebiliyor. BinanceUS delistin gerekli olup olmadığını belirlemek için kapsamlı bir inceleme yapmıştır.

İnceleme sürecinde, tokenin risk profilindeki değişiklikler, düzenleyici durum, geliştirme faaliyetinin seviyesi ve kalitesi gibi şeyler dikkate alınır. Ayrıca, ticaret hacmi ve likidite, ağın saldırılara karşı istikrarı ve güvenliği, akıllı sözleşme istikrarı, etik olmayan veya hileli davranış veya ihmal kanıtı gibi detaylara önem verilir. Ek olarak, varlığın sağlıklı bir kripto ekosistemine katkısı da dikkate alınır.

İki Altcoin Delist Oluyor.

BinanceUS, incelemesini gerçekleştirdikten sonra Helium (HNT) ve JasmyCoin’i (JASMY) platformundan kaldırmaya karar verdi. HNT ve JASMY için para yatırma işlemleri 20 Mart 05:00’da kapanacak. Ardından HNT/USD, HNT/USDT, JASMY/USD ve JASMY/USDT ticaret çiftleri 21 Mart 06:00’da delist edecek. Ancak para çekme işlemleri açık kalacaktır.

Image

HNT ise 1,50% artışla 2,34 dolardam işlem görüyor. 

“BinanceUS’de listelediğimiz her kripto parayı, beklediğimiz mükemmellik standardını karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için periyodik olarak gözden geçiririz. Bir dijital varlık artık yüksek standartlarımızı karşılamadığında veya sektör koşulları değiştiğinde, etkilenen varlıkla ilgili daha derinlemesine bir inceleme yaparız. Böylece daha fazla eylemin gerekli olup olmadığını değerlendiririz. Duruma göre delist kararı alırız.”

Helium ağını denetleyen Helium Foundation, BinanceUS ile yakın temas halinde olmaya devam edeceğini söyledi. Onları ağın temel girişimleri hakkında eğitmeyi sürdüreceğini ekledi. Son olarak basın zamanında JASMY son 24 saatte %2,40 artışla 0,0054 dolardan işlem görmektedir. HNT ise 1,50% artışla 2,34 dolardam işlem görüyor. 

Image

Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments