HAVA DURUMU KARIŞIK! YAŞAM DURUMU KARMAŞIK!

HAVA DURUMU KARIŞIK! YAŞAM DURUMU KARMAŞIK!

Posted  471 Views updated 2 years ago

Yazı yazmak bir şeyler karalamak inanın bazen çok iyi geldiği gibi içinden çıkamadığınız durumlar olaylarla karşılaşırsınız kafanız allak bullak olur.

Her şey doğal olarak aşk üstüne yazmak değildir! Bazen çok derin sözler yazılır ama karşı taraf acaba burada ne demek istedi der düşünür, herkesin penceresi farklı kendince fikirlere dalar bu resmen bana ithafen yazılmış diyerek sevinçle paylaşır sevdiği insanlara. Anlayacağınız okuduğunu anlamak o duyguyu yakalamak apayrı duygu birikimleri sayesinde gerçekleşir.

Siz okuyan taraf bizler yazan taraf olarak inanın çok daha fazla zorlanırız, acaba bugün ne yazsam derdine düşeriz işlerden raporlardan kafamız zaten bir yığın olaylarla meşgulken ve başka işlerin ağır yükü altında doğru dürüst dinlenmemiş olmanın verdiği o yorgunluk çökmüş bedenimizi birde haftanın verdiği stres dolu beynimizin içinde DUYGUSAL düşünceler kaplıyor bedenimi…

Yaş ilerliyor hayat sönüyor gözlerimin önünde nedendir bilinmez, ben hayat doluyum biliyorum kafama hiçbir şeyi takmamaya özen gösteriyorum ama birde tabi bana sorun bu durumu, Her şeyin üstesinden gelemediğiniz durumlarla ara sıra karşılaşırsınız çare arar durursunuz ama nafile kolay olmadığı gibi sizi aşırı derecede üzer, içine atarsınız sonra bu dert ile yanar tutuşursunuz.

Yanınızda olan sizi seven sayan insanlar illaki vardır ama onlar da bir yere kadar aileniz bile olsalar çare olamaz bu dertlere.

Melankolik ve aşırı duygusal olan bana nede olsa sadece kendim yardımcı olurum….

Yazılarımda konusu geçen her bir olay tabi illaki ben olamam ama şu an yaşam hayat nedense karmaşık bir durumda, yalnızlık korkusu ağır basıyor nedense yine bu aralar,

Sevdiğim dostlarımda ayrı olmak dolayısıyla….

Sanırım çok yakın bir zaman diliminde sevdiğim İstanbul’dan ayrılma durumum gerçekleşecek.

İşte o zaman değil haftalık her gün sizlere yazı yazmanın tatlı telaşını yaşayacağım, ama farklı projeler ve işler ile ilgili anlık yazılar konsept yine elbet bize özel olacak haftalık yazı yine aynı tarz içinde devam eder.

Tatlı bir duygu sardı yüreğimi hem yazımı ne ara yazdığımı bilememek hem de son satırlarımda olduğumu görmek…Kocaman derin bir rahatlama…. Demek istediğinde gözümüzde büyütmekten korkmadan uğraşacaksın….

 

 

 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments