Erdoğan: Türkiye'nin, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023'te yapılacak tercihe bağlıdır

Konuşmasından satır başlarını derledik.

Posted  1,627 Views updated 2 years ago

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklamalar.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde genişletilmiş il başkanları toplantısı'na katıldı. Konuşmasından satır başlarını derledik.

Erdoğan: Türkiye'nin, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023'te yapılacak tercihe bağlıdır.

"Biz bugüne kadar milletimize asla yalan söylemedik. Yapmadığımız şeyleri yapmış gibi göstermedik...."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dün mecliste çıkmış, 'Tayyip Erdoğan Suriye meselesini Birleşmiş Milletler'de hiç gündeme getirdi mi' diye soruyor. Eline diline dursun. Bunların gözü var görmez, kulağı var duymaz çünkü bunların kalpleri mühürlü."

Erdoğan : Ekonomideki sarsıntıların olumsuzluklarıyla da yüzleşiyoruz. Enerji ve hammadde fiyatlarındaki artışlar ile tedarik zincirlerindeki bozulmalar tüm dünyada enflasyonu azdırmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize sığınan bu kardeşlerimize kapılarımızı nasıl açtıysak bundan sonra da aynı şekilde korumaya devam edeceğiz. Bay Kemal bunu böyle bilesin.

Erdoğan : Biz onları Boraltan Köprüsü'nde olduğu gibi asla düşmana teslim etmeyiz. Bay Kemal bunu böyle bilesin. Görevde olduğum sürece bu kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz

Erdoğan : Masa diye kurdukları altı benzemez ittifakı daha seçimleri bile görmeden zangır zangır titremeye, sağından, solundan dökülmeye başladı.

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde genişletilmiş il başkanları toplantısı konuşmasından satırbaşları

Image

Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

  • Erdoğan: Türkiye'nin, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi 2023'te yapılacak tercihe bağlıdır
  • actualhuman