Diyecek söz yok…Yazıklar olsun size…

Rahîm; dünyada yarattığı bütün varlıklara karşılıksız nimet veren, yarattıklarını koruyan, esirgeyen, bağışlayan ve merhamet eden, ahirette ise sadece Allah’a (c.c.) inanan kullarına şefkat eden anlamlarına gelir.

Posted  851 Views updated 1 year ago

İnanın bu konu hakkında yazı yazmak hiç istemiyorum, siz nasıl bir varlıksınız ki bir canın bir dilsiz kulun yaşam hakkını alıyor ve acı çektirerek son nefesini vermesini sağlıyorsunuz, siz kimsiniz ne iş yaparsınız?

Ulan aşağılık varlık sana çok söz yazmak geliyor içimden ama yazamıyorum…

Ben zaten inanın bu tarz görüntüleri izleyemiyorum hassas görüntüler ne olursa olsun içim acıyor hayvanlara yapılan vahşi işkenceler kaldırmıyor içim…

Bu güzel dünya hepimizin doğa hepimizin yaşam hakkı hepimizin neyi anlamıyorsunuz neyi kafanız basmıyor! Ne istiyorsunuz? Allah’ın verdiği canı sen ne hakla alıyorsun o masum melekten sen kimsin! Hiç mi aklın yok ulan dürzü….

Kusura bakmayın ama dayanamadım bari Osmanlı döneminden gelen bir üslup ile hakaretimi yapayım dedim.

Uzun dediğim gibi bu konuları yazmak istemiyorum biz neden bu tür aşağılık varlıkları gereken cezaları vermiyoruz? Toplum olarak aslında hayvan sevgisi olmayan zerre faydası olmayan kişileri uzaklaştırmak onlarla asla sohbet etmemek yanlarında bile olmamak gerekir. İçinde hayvan sevgisi olmayan bu tarz insanları değil kendisine çevresinde eş dost kimseye faydası inanın olamaz tabiatta aykırı ‘’Dinimizde yer alan alemde yer alan tüm canlılar bir yaratıcıya muhtaç olup bu kavram ise hudüs kavramıdır’’ Hudüs kavramı da Allah’ın varlığının bir delilidir.

Bizler iyi insanlar olarak çevremizde olan her şeyi elbet görüyor üzülüyoruz, yapılan bu olaylar her bir birey olarak içimiz kan ağlıyor. Bazen inanın şunu geçiriyorum içimden Allah’ım çok geçmişte helak etmiş olduğun o kadar yer vardı ansızın bu dünyadan yok oldular gittiler o zamanlarda nasıl bir düzen varmış ki helak olmuşlar diye kara kara düşünüyorum!

Şimdi şu yaşadığımız zamanda yapılan kadın, çocuk, doğa ve tabii ki dilsiz kullarına hayvanlara yapılan onca işkence ve vahşet! Dünya iyiye gitmiyor kötülük zuhur etmiş resmen, artık kıyamet zamanı çok yakında diye bekliyorum! Ve korkmuyorum çünkü hak etmiyoruz bütün insanlık olarak suçluyuz.

Bizler evet suçluyuz sebepleri tek tek yazmaya lüzum inanın yok çünkü aklın yolu bir ve bizim görevlerimiz çok ama yapmıyoruz!

Sen yapsan yanındaki zaten başka yolda gözleri mühürlü kalbi mühürlü sen ak dersen o kara der beyin sıfır onlara değil bir şeyleri anlatmak gökten gelse bu doğru yanlışın var diye ona bile karşı gelir.

İşte bu yüzdendir tekrardan yazıyorum hiç kusura bakmayın bu ‘’Dürzüler’’ Yüzünden gelsin artık sonumuz kopsun kıyamet yok olsun her şey.

Allah’ın varlığını inkâr eden bu toplum yaşamasın daha fazla vahşet işkence olmasın ben ki karıncayı bile incitmemek için yolumu değiştiren çocukluğumdan beri içimde hayvan sevgisi olan beslediğim canlar öldüğünde günlerce göz yaşı döken artık kendi yaşam hakkımdan bile vazgeçiyorum.

Dünyada kadınlara çocuklara doğaya yapılan saygısızlık had safhada hayvanlara yapılanlarda spor amaçlı vesaire ve bir hiç uğruna öldürülen yaşam yerinde barınaklarında ölüme terk edilenler ne olursa olsun artık inanın sonumuz yakın batsın bu dünya gerçekten batsın...

 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments